Tattoo Eindhoven

Needle Time is een volledig hygiënische en steriele studio met twee tattoo stoelen.

Tattoo studio
Needle Time
bij Eindhoven

Ben je op zoek naar een professionele maar kleine tattoo studio in omgeving Eindhoven? Needle Time is gelegen in Eersel, nabij Eindhoven. Een goed bereikbare studio vanuit Eindhoven. Needle Time is een volledig hygiënische en steriele studio met twee tattoo stoelen. Viggo Kroos kan hier in alle rust en privacy de mooiste en meest unieke tattoo’s ontwerpen en zetten.

Offerte aanvragen

Goed te bereiken vanuit Eindhoven

Needle Time is goed te bereiken vanuit Eindhoven. Hier kun je alleen op afspraak langskomen en je idee voor een tattoo bespreken. Viggo werkt veelal met freehand tattoo ontwerpen. De tattoo wordt dan los op de huid getekend. Deze methode is vaak veel mooier dan een kant en klaar plaatje. Met een free hand tattoo maakt de tattoo deel uit van je lichaam en dit benadrukt jouw lichaam en spieren.

In de studio kun je volop inspiratie opdoen voor een unieke tattoo. Hier zijn namelijk voldoende magazines en boeken met inspirerende tattoo ontwerpen aanwezig. Natuurlijk kun je ook een eigen tekening of ontwerp meenemen. Viggo zorgt naast een unieke tattoo ook voor de juiste instructies en informatie voor de nabehandeling en nazorg van je nieuwe tattoo.

Professionele tattoo studio nabij Eindhoven

Needle Time nabij Eindhoven voldoet aan de GGD richtlijnen. Hier wordt altijd gewerkt met o.a. latex handschoenen en steriele materialen. De tattoo naalden worden maar een keer gebruikt en de tubes en tips afzonderlijk gesteriliseerd. Natuurlijk voldoet de tattoo inkt ook aan alle kwaliteitseisen.

Viggo beheerst diverse tattoo stijlen waaronder de ‘Chicano-’ en ‘Boog stijl’. Hier komen niet alleen mensen uit de omgeving Eindhoven op af, maar uit heel het land. Ben je benieuwd en wil je ook een bijzondere en persoonlijke tattoo laten zetten? Maak dan een afspraak door te bellen met telefoonnummer: +31(0)6 20 30 40 50.