Tattoo Eindhoven

Needle Time is een volledig hygiënische en steriele studio met vier tattoo stoelen.

Tattoo studio Needle Time bij Eindhoven

Ben je op zoek naar een professionele maar kleine tattoo studio in omgeving Eindhoven? Needle Time is gelegen in Eersel, nabij Eindhoven. Een goed bereikbare studio vanuit Eindhoven. Needle Time is een volledig hygiënische en steriele studio met vier tattoo stoelen. Viggo Kroos kan hier in alle rust en privacy de mooiste en meest unieke tattoo’s ontwerpen en zetten.

Offerte aanvragen

Goed te bereiken vanuit Eindhoven

Needle Time is goed te bereiken vanuit Eindhoven. Hier kun je alleen op afspraak langskomen en je idee voor een tattoo bespreken. Viggo werkt veelal met freehand tattoo ontwerpen. De tattoo wordt dan los op de huid getekend. Deze methode is vaak veel mooier dan een kant en klaar plaatje. Met een free hand tattoo maakt de tattoo deel uit van je lichaam en dit benadrukt jouw lichaam en spieren.

In de studio kun je volop inspiratie opdoen voor een unieke tattoo. Hier zijn namelijk voldoende magazines en boeken met inspirerende tattoo ontwerpen aanwezig. Natuurlijk kun je ook een eigen tekening of ontwerp meenemen. Viggo zorgt naast een unieke tattoo ook voor de juiste instructies en informatie voor de nabehandeling en nazorg van je nieuwe tattoo.

Professionele tattoo studio nabij Eindhoven

Needle Time nabij Eindhoven voldoet aan de GGD richtlijnen. Hier wordt altijd gewerkt met o.a. latex handschoenen en steriele materialen. De tattoo naalden worden maar een keer gebruikt en de tubes en tips afzonderlijk gesteriliseerd. Natuurlijk voldoet de tattoo inkt ook aan alle kwaliteitseisen.

Viggo beheerst diverse tattoo stijlen waaronder de ‘Chicano-’ en ‘Boog stijl’. Hier komen niet alleen mensen uit de omgeving Eindhoven op af, maar uit heel het land. Ben je benieuwd en wil je ook een bijzondere en persoonlijke tattoo laten zetten? Maak dan een afspraak door te bellen met telefoonnummer: +31(0)6 20 30 40 50.

Tattoo Eindhoven

Een tattoo in Eindhoven laat je niet zomaar zetten. Daar denk je goed over na en daarvoor kies je het beste adres. Dat beste adres ben ik, durf ik zonder onbescheiden te willen zijn best te zeggen. Als de beste tattoo shop in Eindhoven kun je bij mij echt elke kant op.

Neem contact op

Tattoo in Eindhoven geen sprake van lange wachttijden

Kies je voor mij en dus voor Needletime Tattoo, dan kies je voor iemand die actief is in de omgeving van Eindhoven. In relatie tot andere aanbieders heb je bij mij veel minder snel te maken met lange wachttijden. Dat heeft er alles mee te maken dat mijn salon net even buiten het centrum van Eindhoven ligt. Je bent dus eerder aan de beurt als je voor mij en voor mijn tattoos kiest.

tattoo Eindhoven

We staan bekend om onze zeer persoonlijke benadering

Wat verder opvalt als je kiest voor mij als specialist in tattoo in Eindhoven is mijn zeer persoonlijke benadering. Dat geldt zeker voor de onderwerpkeuze. Natuurlijk werken we zeer hygiënisch en is er op elke werkplek bij ons meer dan voldoende privacy. Stap je onze zaak net buiten Eindhoven binnen, dan ontdek je al snel een strakke, stijlvol ingerichte salon. Er is bovendien steeds voldoende afleiding als jij jouw tattoo in Eindhoven bij ons laat zetten. Zo kunnen we je zelfs Netflix aanbieden en kun je dus naar jouw favoriete serie kijken als je behandeld wordt en jij jouw droom tattoo in Eindhoven krijgt.

Vraag een offerte aan

We denken graag met je mee als het gaat om het ontwerp van jouw tattoo

Needletime denkt graag met jou mee als het gaat om het onderwerp dat je kiest. Verder zijn we zeer gemakkelijk bereikbaar en pareer je bij ons gratis voor de deur. Niet voor niets gelden we als een van de beste tattoo shops in Brabant en enige ervaring kan ons zeker ook niet ontzegd worden. Sterker nog, de eigenaar is al ruim 27 jaar actief in het vak en weet dus altijd precies waarover hij praat. De sfeer kun je bij ons omschrijven als fijn en rustig. We zijn allesbehalve een tattoo fabriek en we hebben nog echt aandacht voor jou en al onze klanten. Zoals het hoort dus. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor ons en dus voor de leukste tattoos in Eindhoven. Mogen wij je ook snel verwelkomen? Daar heeft namelijk nog nooit iemand spijt van gekregen. En dat krijg jij zeker ook niet.

Contact opnemen voor meer informatie