Free hand tattoo

Je krijgt met een free hand tattoo namelijk een unieke tattoo die persoonlijk is en die niemand heeft!

Wil jij een
Free hand tattoo
laten zetten door Viggo?

Bij Needle Time in Eersel is eigenaar Viggo gespecialiseerd in deze stijl. Hier kun je op afspraak in de intieme tattoo studio een professionele freehand tattoo laten ontwerpen en zetten. Met als resultaat een unieke en persoonlijke tattoo, waar verder niemand mee rondloopt.

Wat is een freehand tattoo?

Free hand tattoos zijn tatoeages die uit de losse hand worden getekend en geplaatst. Het ontwerp wordt uit de vrije hand op de huid getekend. Bij Needle Time kan Viggo de tatoeage precies zo tekenen totdat jij helemaal tevreden bent. Na het tekenen van de freehand tattoo wordt de inkt aangebracht. Beetje bij beetje wordt de free hand tatoeage perfect gemaakt.

Hou er wel rekening mee dat een free hand tattoo meer tijd kost dan een kant en klare afbeelding. Vaak wordt de freehand tattoo in meerdere sessies aangebracht. Het resultaat is het wel zeker waard. Je krijgt met een free hand tattoo namelijk een unieke tattoo die persoonlijk is en die niemand heeft.

Free hand tattoo stijl

Je kunt de freehand stijl ook wel omschrijven als iets wat dichtbij tekenen of schilderen ligt. De huid is als ware een canvas. De free hand tattoo komt daardoor vaak beter tot zijn recht dan een geplakte kant en klare sticker of afdruk. Een freehand tattoo gaat deel uitmaken van het lichaam en benadrukt de lichaam- en spiervormen.

Natuurlijk ben je bij Needle Time ook welkom met eigen creaties. Deze worden in overleg waar nodig aangepast. Free hand tattoos kunnen hier worden gezet in welke stijl dan ook. Wil je meer weten over Needle Time, een afspraak maken voor een free hand tattoo of inspiratie opdoen? Maak een afspraak door te bellen met: +31(0)6 20 30 40 50.