Tattoo bloemen

Dit kunnen klassieke, moderne of bepaalde stijlen als ‘Chicano’ of ‘Boog’ bloemen tattoo’s zijn.

Zoek je een unieke bloemen tattoo?

Zoek je een uniek tattoo ontwerp met bloemen en wil je een bloem laten tatoeëren? Welkom bij tattoo studio Needle Time in Eersel. In deze kleine en rustige tattoo studio kan eigenaar Viggo een ontwerp voor je bloemen tattoo voor je maken of een zelfgekozen bloemen ontwerp voor je uitwerken en tatoeëren.

Offerte aanvragen

Bloemen tattoo’s in diverse stijlen

Bloemen tattoo’s zijn er in allerlei stijlen en ontwerpen. De meest populaire bloemen tattoo is de roos. Dit wordt vaak gezien als het symbool van de liefde en staat ook door de doornen van de roos voor een bepaalde betekenis. Daarnaast kun je ook kiezen voor bloemen tattoo’s in een oosterse, tropische (Hawaiiaanse) of Aziatische stijl. In tattoo studio Needle Time kun je na het maken van een afspraak op je gemak jouw tattoo idee bespreken en laten zetten. Viggo is gespecialiseerd in het zetten van freehand tattoo’s. Een bloemen tattoo tekent hij uit de vrije hand op jouw lichaam. Zo krijg je een unieke bloemen tattoo in een door jouw gekozen stijl.

Kenmerken Bloemen tattoos

Weet je nog niet goed wat voor bloemen tattoo je wilt? In de studio liggen voldoende tattoo magazines en boeken waar ook bloemen tattoo’s in staan. Dit kunnen klassieke, moderne of bepaalde stijlen als ‘Chicano’ of ‘Boog’ bloemen tattoo’s zijn. Het is allemaal mogelijk. Belangrijk is dat jij een unieke en persoonlijke bloemen tattoo krijgt waar je jarenlang blij mee zal zijn.

Maak een afspraak voor jouw bloemen tattoo

Uiteraard voldoet tattoo studio Needle Time aan alle richtlijnen van de GGD. Hier wordt gewerkt in een professionele en intieme ruimte met uitsluitend hygiënische en steriele materialen.

Wil je meer weten over tattoo bloemen en de soorten en stijlen die Viggo voor je kan zetten? Bel voor een afspraak naar telefoonnummer: +31(0)6 20 30 40 50. Neem gerust je eigen tattoo bloemen ontwerp of voorbeeld mee.