Tattoo shop Eindhoven

Needle Time is een volledig hygiënische en steriele studio met vier tattoo stoelen.

Zonder meteen onbescheiden te willen zijn, durven wij van Needletime beslist te zeggen dat we gelden als de beste tattooshop van Eindhoven. We zijn gevestigd net buiten Eindhoven en precies dat feit biedt jou als klant nogal wat voordelen. Zo kennen we bij Needletime geen lange wachttijden en ben je dus altijd snel aan de beurt. Niet voor niets kiezen steeds meer liefhebbers van tattoos voor onze diensten. Dat heeft daar onder meer mee te maken.

Neem contact op

Als tattoo shop in Eindhoven staan we bekend om onze persoonlijke benadering

Verder staan we als tattoo shop in Eindhoven bekend vanwege onze persoonlijke benadering, zeker ook als het om de onderwerpen van de tattoos gaat. Verder zijn we vanzelfsprekend zeer hygiënisch en bieden we voldoende privacy vanuit elke werkplek die we hebben. Bang voor pottenkijkers hoef je bij ons als tattoo shop in Eindhoven dan ook niet te hebben. Je bent bij ons simpelweg in de beste handen en hoeft je om de privacy geen zorgen te maken.

tattoo shop Eindhoven

Gemakkelijker kunnen wij je het echt niet maken

Natuurlijk wil jij je prettig voelen als je onze tattoo shop in Eindhoven bezoekt. Om die reden hebben we gekozen voor een strakke en zeer stijlvolle inrichting. Bovendien is er altijd meer dan voldoende afleiding als je getatoeëerd wordt. Zo kun je bij ons zelfs de leukste series op Netflix bekijken. Ook dat zit dus wel goed. Ook al gemakkelijk is dat je bij ons gemakkelijk en zelfs gratis kunt parkeren. Gemakkelijker kunnen wij het je niet maken. Het is gewoon goed toeven bij ons en op basis van onze expertise en ervaring kunnen we jou altijd verder helpen.

Vraag een offerte aan

We zijn allesbehalve een tattoo fabriek

Bij ons is freehand op de huid ontwerpen een optie en op dit moment gelden we als een van de beste tattoo shops in Eindhoven. Dat heeft zeker ook te maken met de ervaring die we hebben en waarop je dus kunt rekenen als je kiest voor de beste en de leukste tattoo shop in Eindhoven. Bij ons heerst altijd een rustige en plezierige sfeer. In ons stuit je zeker niet op een tattoo fabriek. We hebben onze eigen ontwerpen, hebben complete sleeves en rugstukken en zijn er voor het zetten van zowel kleine als grotere tattoos. Ook voor een Chicano tattoo kun je altijd bij ons aankloppen. Dat maakt dat we dus echt veelzijdig zijn en dat je bij ons altijd jouw leukste tattoo kunt vinden en kunt laten plaatsen.

Contact opnemen voor meer informatie