Laseren

Hier kunt u terecht voor meer informatie over het laten verwijderen of veranderen van uw bestaande tatoeage.

Welkom bij Tattoo-laser.nl.
(Onderdeel van Needle Time)

Hier kunt u terecht voor meer informatie over het laten verwijderen of veranderen van uw bestaande tatoeage. Op deze video krijgt u een idee hoe het verwijderen van een tattoo in zijn werk gaat. Wij zijn gecertificeerd voor het gebruik van onze Q-Clear ™ Q-switched laser en kunnen u dus het beste bieden wat er op het gebied van tattoo-correctie/verwijdering te krijgen is. Zo is Laser-Tattoo correctie, verwijdering en creatief laseren in Eersel ontstaan.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst nemen wij de tijd om goed te luisteren naar uw wensen. Dit in een rustige omgeving in alle privacy. Het is belangrijk dat u geheel achter uw beslissing staat. Als u een besluit neemt dan moet u daar 100% zeker van zijn.

Het is ook mogelijk om een tattoo creatief te laseren, zodat de emotionele waarde bewaard blijft. Daarna nemen we samen met u een vragenlijst door en maken wij de vervolg afspraken.

Wij werken in een steriele omgeving en er wordt uitsluitend met steriel en zeer modern materiaal gewerkt.

Voorbeelden van laseren

Kleine kleuren tatoeage verwijdering

Grote kleuren tatoeage verwijdering

Kleine zwarte tatoeage verwijdering

Grote zwarte tatoeage verwijdering

Wat kost het verwijderen en/of corrigeren van een tatoeage ?

U zal zien dat er nogal verschillende manieren zijn waarop de prijs bepaald word. Voor mij is het belangrijkste dat ik u op een professionele wijze kan helpen en dat het effect ook dat is wat u van mij verlangt. Er zijn enorm veel soorten technieken waarop getatoeëerd wordt. De soort inkt, de werkwijze, een oude of jonge tattoo de diepte van de tattoo etc. bepalen allemaal mijn behandeling en het resultaat en de prijs.

Ik kan u alleen een juiste prijs opgeven als ik u persoonlijk ontmoet. Wilt u alvast een indicatie? Maak dan een (goede) foto, geef daarbij aan wat u wil, en stuur deze naar info@laser-tattoo.nl

Prijslijst

Prijzen per formaat per cm²

Let op: