Tattoo ontwerpen design

Bij het ontwerpen van jouw tattoo staat Needle Time altijd open voor eigen suggesties en designs.

Een unieke tattoo laten ontwerpen

Wanneer je een tattoo wilt laten zetten is het ontwerpen of het uitzoeken van een mooie tattoo soms best moeilijk. Er zijn enorm veel soorten tattoo ontwerpen en designs. Bij tattoo studio Needle Time in Eersel kun je een unieke tattoo laten ontwerpen die precies bij jouw ideeën en wensen past.

Offerte aanvragen

Een tattoo design met een ontwerp dat bij jou past

Bij Needle Time zorgt tatoeëerder Viggo er altijd voor dat een tattoo ook echt jouw tattoo wordt. Je krijgt niet snel een plaatje uit een boek dat wordt overgetrokken. Bij het ontwerpen van jouw tattoo staat Needle Time altijd open voor eigen suggesties en designs. Het is jouw mening of idee dat bepalend is voor wat er op jouw lichaam komt.

Na het maken van een afspraak kun je langskomen om je idee voor een tattoo ontwerp te bespreken en laten uitwerken. Meestal ontwerpt Viggo een tattoo die freehand op de huid wordt getekend. Hier is hij ook in gespecialiseerd. Het zelf ontwerpen van een tattoo design is vaak veel mooier dan een kant en klare sticker of afdruk.

Inspiratie voor tattoo ontwerpen

In de studio kun je wel inspiratie opdoen voor tattoo ontwerpen in een van de tattoo magazines en mappen. Needle Time is een kleine en intieme tattoo studio waar Viggo in alle rust allerlei klanten ontvangt. Hij kan hier diverse tattoo ontwerpen en stijlen toepassen, waaronder de populaire ‘Chicano-‘ of ‘Boog stijl’.

Wil je meer weten over de soorten tattoo ontwerpen en stijlen? Viggo ontwerpt altijd een unieke en persoonlijke tattoo. Maak een afspraak met tattoo studio Needle Time door te bellen met: +31(0)6 20 30 40 50. Neem gerust je eigen tattoo design mee. In overleg kan deze waar nodig nog aangepast worden.