Boog tattoo

De koning van Script en Mexicaanse iconografie

Wil jij een
Boog stijl tattoo laten zetten
door Needle Time?

Bij tattoo studio Needle Time in Eersel kun je een echte Boog stijl tattoo laten zetten. Na het maken van een afspraak ben je welkom in de professionele tattoo studio van eigenaar Viggo. Na het bekijken van Boog stijl tattoo voorbeelden zal hij uit vrije hand de tattoo tekenen en tatoeëren. Je mag ook een eigen Boog stijl ontwerp meenemen.

Offerte aanvragen

De oorsprong van een ´Boog tattoo´

Een ´Boog tattoo´ komt van tattoo artiest Boog uit Texas, Amerika. Hij wordt ook wel de koning van Script en Mexicaanse iconografie genoemd. Een Boog tattoo is herkenbaar door de religieuze thema’s en het leven op straat. Zelf noemt Boog zijn tattoo ook wel een verbeelding van de ‘pijn, armoede en verwaarlozing’ uit het echte harde leven.

Sommige Boog tattoo’s hebben ook veel weg van de Chicano stijl tattoo´s. Een Boog tattoo tekent Viggo het beste uit de losse hand op jouw lichaam. Hij kan de tatoeage dan precies zo tekenen totdat jij helemaal tevreden bent. Na het tekenen van de Boog tattoo brengt hij de inkt aan. Zo creëert hij stukje bij beetje een eigengemaakte Boog stijl tattoo.

Unieke Boog tattoo’s

Natuurlijk kost een zelfgetekende ´Boog tattoo´ meer tijd dan een kant en klaar plaatje. Hou er rekening mee dat grotere tattoo’s dan ook in meerdere sessies moeten worden aangebracht. Maar het resultaat is dat zeker waard. Je krijgt namelijk een unieke en zeer persoonlijke Boog tattoo die niemand anders heeft.

Heb je zelf een voorbeeld van een Boog tattoo of wil je kijken naar de vele voorbeelden die tattoo studio Needle Time heeft? Neem contact op met Viggo door te bellen met: +31(0)6 20 30 40 50. Op de website kun je ook alvast een paar voorbeelden van een Boog stijl tattoo bekijken.