Beste tattoo shop Eindhoven

Needle Time is een volledig hygiƫnische en steriele studio met vier tattoo stoelen.

Als je kiest voor een tattoo in Eindhoven, dan zoek je uiteraard altijd naar de beste tattoo shop in Eindhoven. Zonder onbescheiden te willen zijn, durven wij ons ondertussen best de beste tattoo shop in Eindhoven te noemen. Wij hebben je erg veel te bieden en staan eveneens bekend om de prima voorzieningen die we in onze tattooshop aan kunnen bieden.

Neem contact op

Net buiten Eindhoven en dus is er geen sprake van lange wachttijden

Bij ons van Needletime tattoo krijg je veel minder snel te maken met lange wachttijden. Dat heeft zeker ook te maken met het feit dat we onze shop net buiten Eindhoven hebben gevestigd. Verder valt onze persoonlijke benadering op. Het is een manier van werken die, getuige de grote klantenkring die we hebben opgebouwd, ook echt aanslaat. We kiezen altijd voor een persoonlijke benadering als het gaat om de onderwerpen voor de tattoo en zijn bovendien een zeer hygiƫnische shop. En ook dat is precies wat je zoekt als je een tattoo in Eindhoven zoekt.

beste tattoo shop Eindhoven

Genoeg afleiding met onder meer Netflix

Verder bieden we als beste tattoo shop in Eindhoven ook altijd meer dan voldoende privacy. Onze inrichting hebben we strak en stijlvol gehouden zodat iedereen zich meteen op zijn of haar gemak voelt. Ook aan afleiding is bij de beste tattoo shop in Eindhoven bepaald geen gebrek. Je kunt bij ons in Eindhoven zelfs naar jouw favoriete serie op Netflix kijken. Als specialist denken we graag met de klant mee. Dat geldt zeker voor de onderwerpen die je kunt kiezen. Verder is het handig dat je bij ons altijd gemakkelijk en ook nog eens gratis kunt parkeren. Ook de sfeer is bij ons altijd fijn en informeel. Genoeg redenen dus om voor ons als beste tattoo shop in Eindhoven te kiezen.

Vraag een offerte aan

Bij de beste tattoo shop in Eindhoven kun je kiezen voor kleine en grote tatoeages

Bij ons kun je kiezen voor freehand op de huid ontwerpen. Om al deze redenen gelden we ondertussen toch echt als de beste tattoo shop in Eindhoven. Aan ervaring is bepaald ook geen gebrek. Onze eigenaar bijvoorbeeld, is al meer dan 27 jaar actief en dat zegt veel. We kunnen je erg veel bieden. We zijn daarbij allesbehalve een tattoo fabriek en hechten aan persoonlijk contact. Jouw wensen zijn leidend en we kunnen zowel zorgen voor kleine als heel grote tatoeages. Je vindt bij ons gewoon altijd precies dat wat je zoekt.

Contact opnemen voor meer informatie