Chicano tattoo

Geometrische patronen, sierlijke letters en een soort graffiti stijl.

Zoek je een echte Chicano stijl tattoo?

Bij Needle Time in Eersel kan eigenaar Viggo deze mooie stijl voor je tatoeëren. Na het maken van een afspraak kun je terecht in zijn kleine maar professionele tattoo studio. Hier kan hij diverse Chicano stijl tattoo voorbeelden tonen of een Chicano stijl tattoo naar eigen ontwerp voor je plaatsen.

Offerte aanvragen

Wat is een ‘Chicano tattoo’?

De ‘Chicano tattoo’ is ontstaan vanuit de Chicano cultuur. Mexicaanse immigranten in Amerika worden ook wel Chicano’s genoemd. Rond 1930 is de Chicano term ontstaan. Chicano werd vroeger gebruikt als scheldwoord, maar sinds de jaren zestig wordt het juist ook trots door de Mexicaanse immigranten gebruikt.

Eind jaren ‘60 was de start voor het opeisen van sociale rechtvaardigheid voor Mexicanen in Amerika. De Chicano Movimiento riep de massa op om op te komen voor meer gelijkheid, politieke macht en onderwijsvernieuwing. Tijdens deze beweging kwamen ook Chicano posters, muurschilderingen, kunst en Chicano tattoo’s in beeld.

Kenmerken Chicano tattoos

Een Chicano tattoo heeft opvallende patronen. Ze bevatten thema’s van de oude Maya, Inca’s en de Azteken kunst. Een Chicano tattoo is zeer onderscheidend en heel anders dan de meeste bekende soorten tattoo ontwerpen. Kenmerken zijn bijvoorbeeld geometrische patronen, sierlijke letters en een soort graffiti stijl.

Unieke Tattoo

In tattoo studio Needle Time plaatst Viggo een Chicano tattoo het liefste uit de vrije hand. Hij tekent de Chicano stijl tattoo op jouw lichaam. Hiermee krijg je een Chicano tattoo die uniek en persoonlijk is. De tattoo gaat hierdoor ook deel uitmaken van jouw lichaam en benadrukt op een mooie manier jouw lichaam- en spiervormen.

Je bent ook welkom met een zelf ontworpen Chicano stijl tattoo. Voor meer informatie over Needle Time of het maken van een afspraak kun je bellen met: +31(0)6 20 30 40 50.

Chicano tattoo

Als de beste tattoo shop in Eindhoven kunnen we elke liefhebber van tattoos bedienen. Dat geldt al helemaal als je op zoek bent naar een speciale Chicano tattoo. Maar ook voor andere grotere en kleine tattoos ben je bij ons, net buiten Eindhoven, aan het beste adres.

Neem contact op

Voor de beste Chicano tattoo kies je voor ons van Needletime Tattoo

Kies je voor een Chicano tattoo, dan kun je bij ons kiezen voor sierletters of voor de speciale Chicano lettering. Je kiest met een Chicano tattoo echt voor de Mexicaanse stijl en kunt kiezen voor zwart-wit. Kiezen voor een Chicano tattoo betekent dat je kiest voor de gangster style, voor Maya en voor devils and angels. Met een Chicano tattoo is echt heel erg veel mogelijk.

Chicano tattoo

Genoeg redenen om juist voor ons te kiezen

Behalve dat we je de beste Chicano tattoo aan kunnen bieden, zijn er meer redenen te bedenken om voor onze diensten te kiezen. Mede omdat we net buiten Eindhoven gevestigd zijn, heb je bij ons minder snel te maken met wachttijden bijvoorbeeld. Je kunt bij ons bovendien gemakkelijk en gratis parkeren voor de deur. Wat wil je eigenlijk nog meer?

Vraag een offerte aan

We hechten nog echt waarde aan persoonlijk contact

We staan verder voor een zeer persoonlijke aanpak en hebben altijd voldoende tijd voor onze klanten. We denken graag mee over het ontwerp en de onderwerpen, iets wat we kunnen doen op basis van onze expertise en ervaring in het vak. Bij ons is freehand op de huid ontwerpen een serieuze optie. Om al deze redenen – en nog veel meer – worden we nu al gezien als de beste tattoo shop in Eindhoven en omgeving. Bij ons heb je nog echt privacy. Voor pottenkijkers is geen plaats in elk geval. Je hoeft je tijdens jouw verblijf in onze shop ook al nooit te vervelen. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook Netflix aanbieden om jouw favoriete serie te bekijken.

Zeer sfeervol en voor zowel kleine als grotere tatoeages

We zijn niet doorsnee en allesbehalve een tattoo fabriek. Persoonlijk contact en een persoonlijke benadering staan bij ons nog hoog in het vaandel. We hebben eigen ontwerpen voor je, het is bij ons altijd sfeervol en we kunnen zowel grote als kleine tatoeages bij jou zetten. Tenslotte zijn we dus ook het beste adres voor een prachtige Chicano tattoo. Het maakt ons een zeer veelzijdige shop waar iedereen prima terecht kan.

Contact opnemen voor meer informatie