Tattoo fantasy

Tattoo studio Needle Time in Eersel is het adres voor professionele en bijzondere fantasy tattoo’s.

Een unieke fantasy tattoo

Wil je een unieke fantasy tattoo laten zetten? Tattoo studio Needle Time in Eersel is het adres voor professionele en bijzondere fantasy tattoo’s. Eigenaar Viggo is een ervaren tatoeëerder. Hij werkt op afspraak vanuit zijn eigen kleine studio. Hier kun je samen met hem een fantasy tattoo uitzoeken of laten ontwerpen.

Offerte aanvragen

Diverse soorten fantasy tattoo mogelijkheden

Fantasy tattoo’s zijn er enorm veel soorten en stijlen. De tattoo tekent Viggo het liefste uit de losse pols. Dit heet ook wel free hand tatoeëren, wat zorgt voor een uniek en zeer persoonlijk resultaat. Zo krijg je een fantasy tattoo die niemand anders heeft. De tattoo wordt zo getekend en gezet dat deze perfect past bij jouw lichaamsvormen.

Tatoeëerder Viggo beheerst diverse tatoeage stijlen, waaronder de populaire ‘Chicano-’ en ‘Boog stijl’. Je kunt ook je eigen ontwerp van je fantasy tattoo meenemen. Samen wordt deze dan uitgewerkt tot een mooi design. Weet je nog niet welk type fantasy tattoo je wilt? In studio Needle Time liggen voldoende magazines en boeken met mooie voorbeelden.

Een fantasy tattoo bij Needle Time

De rustige studio is een plek waar je vooral op je gemak kunt plaatsnemen en je eigen ideeën en wensen kunt bespreken. De bedoeling is dat jij een fantasy tattoo krijgt waar je nog jarenlang blij mee zult zijn. Needle Time voldoet aan alle richtlijnen van de GGD en beschikt over een hygiënische en steriele tattoo ruimte.

Wil je meer weten over de fantasy tattoo mogelijkheden? Of wil je direct een afspraak maken voor het laten ontwerpen en plaatsen van een fantasy tattoo? Neem dan contact op en bel: +31(0)6 20 30 40 50.