Eindhoven tattoo

Needle Time is een volledig hygiënische en steriele studio met vier tattoo stoelen.

Zeg Eindhoven tattoo, en meteen zullen mensen je op ons van Needletime wijzen. Logisch, want ondertussen staan we bekend als de beste tattoo shop in Eindhoven. Dat we zo genoemd worden, is niet zo verwonderlijk. We hebben je gewoon erg veel te bieden en zijn het adres voor een echte Eindhoven tattoo. Mogen wij je ook snel verwelkomen in onze stoel?

Neem contact op

Bij ons kun je gemakkelijk en gratis parkeren

Wij van Needletime Tattoo zijn gevestigd net buiten de grenzen van Eindhoven. Dat betekent meteen ook dat je bij ons veel minder te maken hebt met lage wachttijden. Ook betekent dit dat je voor een Eindhoven tattoo gemakkelijk bij ons kunt parkeren en dat dit parkeren ook nog eens helemaal gratis is. Verder staan we alom bekend vanwege onze zeer persoonlijke benadering, zeker ook als het gaat om de tatoeage onderwerpen.

Eindhoven tattoo

We zijn een zeer hygiënische shop met voldoende privacy

Kies je voor Needletime en dus voor de leukste Eindhoven tattoo, dan krijg je in alle gevallen te maken met een zeer hygiënische shop. Verder is jouw privacy bij ons altijd gewaarborgd en van pottenkijkers en andere nieuwsgierigen is dus nooit sprake. Onze shop kun je omschrijven als zeer strak en stijlvol. Iedereen voelt zich hier thuis en er is altijd voldoende afleiding. Zo bieden we jou gewoon jouw favoriete series op Netflix aan.

Vraag een offerte aan

Voor de leukste Eindhoven tattoo klop je altijd bij ons aan

Bij ons van Needletime is op het gebied van een tattoo in Eindhoven heel erg veel mogelijk. We hebben zelf ontwerpen en denken altijd met je mee als het gaat om ontwerpen. Freehand op de huid ontwerpen is bij ons eveneens een optie. Deze service en deze klantvriendelijkheid maakt dat we bekend staan als een van de beste tattoo shops in zeker de omgeving van Eindhoven. Ook ervaring kan ons in geen enkel opzicht ontzegd worden. Integendeel zelfs. Verder valt de altijd aangename en fijne sfeer die in onze shop heerst echt op. We hebben complete sleeves, rugstukken en zijn specialist als het gaat om het zetten van zowel kleine als grotere tatoeages. Ook als je zoekt naar een fraaie en opvallende Chicano tattoo ben je bij ons altijd op het beste adres. Het maakt ons dus gewoon de perfecte tattooshop om zaken mee te doen. Het sterk groeiend aantal mensen dat gebruik maakt van onze diensten spreekt wat dat betreft ook al boekdelen.

Contact opnemen voor meer informatie